Födelsedagsmiddag.
På måndag fyller våran dotter 21 år. Ja tiden rinner iväg. Vi firade henne redan i fredags med paket och hennes favoritmat nämligen plankstek. Som dessutom tillagades i vedspisen vilket gör att den smakade extra gott. Jag hade köpt biffytterfile som blev jättebra. Jag var lite orolig att de kunde bli segt men jag hade tagit fram köttet ur frysen redan på onsdagkväll och sen har de fått stått framme på bänken över natten och hela torsdag dag och tinat. Det är super viktigt att låta kött tina sakta och länge för att de inte ska bli segt. Snabbtina aldrig och var inte rädd att låta kött stå framme i rumstemperatur är min åsikt. Sen på lördag blev det en härlig dag med sol. Så då fick jag äntligen packa lite god matsäck och åka ut på en skotertur. Chorizo korv att grilla med räksallad och toast fylld med salami , cheddarost, tomat och mozzarella som vi grillar i toastjärn på öppen eld. Smarrigt! 
