Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Fisk ikväll

Publicerad 2015-10-31 22:28:36 i Allmänt

Ikväll åt vi en god fiskrätt. Vi hade fått en stor fin röding i present som jag lagade till efter ett recept som jag hittade på Allt om mat sida. Halstrad rödingsfile med löjroms potatis. Nu råkade vi ha kommit över lite äkta Kalix löjrom vilket gjorde rätten extra lyxig och god. 

Recept från tv 4.

Publicerad 2015-10-26 22:53:38 i Allmänt

I helgen har vi firat födelsedag men familjen och ätit gott som vanligt. På begäran av födelsedagsbarnet blev det , helt otippat kanske , raggmunk och fläsk lagat ute på wooken. Oj så gott det blev. Jag har ju tidigare skrivit att man kan nog laga de flesta maträtterna på vildmarkswooken. De är bara fantasi som behövs. Jag har dessutom provat mat som lagades på " Halv åtta hos mig" nämligen gravat älgkött som serverades på toast med bl.a. Coleslaw och annanas. Riktigt gott blev det.  Och nu måste jag också skärpa mig med bloggen och uppdatera lite oftare. 😊

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela