Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Hummerfest.

Publicerad 2014-12-25 17:37:33 i Allmänt

Nu har julafton varit och vi åt massa god julmat. Idag är det dags att äta annat. Här blev det hummer och bubbel. Jag gjorde även en Västerbottenostpaj till med en jättegod " typ" rödlökschutney som svärmor lärt mig. Den passade bra både till pajen och till grönpepparpate och ugnsbakad brieosttårta. Till rödlökschutney kokar man löken i rött vin , rödvinsvinäger , honung och rosmarin. 

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2014-12-26 08:42:53

Oj det där lät väldigt gott! Vad gjorde du med hummern? Recept på god paj?!

Svar: Hummern åt vi som den var med majonäs till och bubbel.
Maria Bengtsson

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela