Fixat fredagsmys.
Ikväll efter jobbet har jag fixat mat till fredag så det ska gå snabbt och smidigt när vi kommer till stugan. Det kommer vara lite kyligt där innan vi eldat upp och då passar de bra med en rykande het tacosoppa.( som jag haft i frysen och är bara klar att värma) Gott och mysigt. Vi brukar äta den med riven ost , krossa i nachochips och vitlökscremefraiche till. Men nu tänker jag även göra en Mexikansk ostcreme till , ett recept jag fått av en kompis. Den äter man också med nachochips och är även rolig att bjuda på istället för chips och nötter en kväll när man bjudit hem främmande. Här kommer receptet: 200g finriven cheddarost. 125 g keso. 2 msk majonäs. 1 liten finhackad gul lök. 1-2 pressad vitlök. 1/2 burk Old El Paso grön chili. 1 dl finhackad grön paprika. 1 dl finhackad röd paprika. 1 dl grovhackad sötmandel elr. Pekannötter. Blanda allt och lägg i en bunke och låt vila kallt minst 15 min. Stjälp upp på ett stort fat så det blir som en " kupol" och lägg nachochips runt om. Detta är värt att prova , jag lovar. :)