Höst
Ja nu är det slut på sommaren och inte har det blivit mycket skrivande i bloggen. God mat har jag både lagat och ätit i sommar men kanske inte så många nya rätter. Jag har ju mina favoriter och det blir både kött och fisk. Mycket rökt fisk har vi ätit sik och öring. Vi hade oxå turen att bli bjudna på färska havskräftor som var riktigt gott kan jag lova. När vi varit ute med båten så vill man ofta ha lättlagad mat som går fort som tex korv och hamburgare , hemgjorda på älg förståss , om det inte blivit pizza på kobbgtillen med Ola och Erika. Det är också supergott. En ny sak som jag provat i sommar är friterade risottobollar med svamp och massa parmesan i. De var ett recept som jag fick av en kompis och jättegott , så det ska jag göra fler gånger. Här kommer en bild från kräftkalaset. Som tillbehör hade jag gjort tunnbröd i ugnen med ädelost och hasselnötter på som man sedan ringlar över honung. Ett gott tilltugg även till drinken. Nu ska jsg planera in och prova lite av Tinas recept från hennes senaste tv-program. Ha en fin höst 🍁🍂🍃
