Kvällens middag.
Idag har vi haft advensfika med farbror och faster och maken gjorde sin " paradrätt" nämligen tarte tatain som alltid blir så gott. Jag hade även bakat typ chokladbollar med pepparkakassmak. De smakar som pepparkaksdeg men innehåller inte det. Gillar man pepparkaksdeg så kommer man älska dessa. Efter fikat blev de en tur på julmarknaden och där fyndade jag lite både till mig själv och även julklappar. Sen till middag åt vi en favorit nämligen oussobucco på tjocka revbensspjäll den här gången , tidigare har jag gjort på fläsklägg men aldrig provat med kalv , och naturligtvis gremolata på toppen som gör hela maträtten. Och i maten ska de bl.a. vara rotselleri som blivit en favorit bland grönsaker till mig. Jag har läst att vissa resturanger serverar helbakad rotselleri vilket jag borde och vill prova. Sen till maten blev de en apassimento. Här kommer en bild på chokladbollarna. 
