Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Idetorka.

Publicerad 2013-05-08 19:01:49 i

Helt plötsligt visste jag inte alls vad jag skulle hitta på att laga för tillbehör till den grillade älgfransyskan ikväll. Men efter att jag pratat lite mat med jobbarkompisar så kom idéerna tillbaka. Det blir en grönpepparsås och potatis som förkokats och sen gröps ur lite. Sen friterar man skalen och fyller dom med knaperstekt bacon och mozzarella och gratinerar dom så osten smälter. Detta är jättegott och jag åt potatisen första gången på church street saloon i Gävle. Då var det en ensamrätt utan kött till och vitlökscremefraiche och sweet chili sås. Mums vad glad jag är att jag kom på detta. Blir nog en återkommande rätt i sommar. ( potatisen alltså). :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela