Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Älskar parmesan.

Publicerad 2013-01-16 20:43:37 i

Här kommer något för er som älskar parmesan. Jag åt det på en restaurang som tillbehör till kött. Och jag blev helt frälst så då frågar jag naturligtvis hur man gör. Parmesankräm är det och det var super enkelt. Koka upp creme fraîche och riv i mycket parmesan.Rör runt så osten smälter. Låt det stå i kylen över natten. Det ska bli som en tjock kräm. Mums, det här ska jag göra snart igen :))

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela