Kylskåpsrens!
Korv och röd paprika som behöver ätas upp. Ja vad ska vi hitta på då? Jag började med att fräsa på hackad lök och bacon i gjutjärnsgrytan. Sen tärnade jag korven och skivade upp paprikan som åkte i grytan och fick brynas med. I kylen hade jag crème fraîche som jag hällde på och sen kryddade jag med aivar relish, som just nu är lite av en favoritsmak för mig Eftersom jag även hade ett blomkålshuvud som också behövde ätas upp så fick de bli blomkålsris med kokta grönsaker som tillbehör till korvgrytan. I köket ikväll hjälpte maken till med blomkålsriset, vilket är lite av en favorit hos honom nu. Allt kylskåpsrens ikväll blev en kanongod maträtt och snabblagad var den dessutom När det blir improvisation i matlagningen är det suveränt att få skriva ner det så jag har möjlighet att laga de fler gånger. Idag blev det vinter ute på riktigt.