Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Vita dukar och kandelabrar.

Publicerad 2012-11-27 19:54:00 i

I helgen har vi på jobbet firat två kollegor som fyllt jämt. Det blev en annorlunda middag i en skogskoja med matlagning på öppen eld och vita dukar och kandelabrar. Middagen som jag hade huvudansvaret för var , grillad oxfilé på öppen eld, parmesanpotatismos i tortillarullar som värmdes över elden, rödvinskysås som jag förberett hemma och tog med i termos , citronsmör (riv skalet av citronen och ha i lite olja, passar till allt grillat)och grillad sparris. Ja en riktig lyxmiddag om jag får säga det själv som fungerade minst lika bra att laga till och äta i en koja i skogen. Och med vita dukar och kandelabrar blev middagen precis som på vilken lyxkrog som helst eller bättre faktiskt. Ingenting är omöjligt de gäller bara att ha bra fantasi och planera. Det maträtten är en av mina favoriter.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela