Matglädje

Trevligt att umgås runt matlagning.

Ädelostsås och rött vin.

Publicerad 2012-12-01 23:17:33 i

Ikväll fick det bli en god älgbiff med squashpasta blandat med fullkornspasta och en krämig ädelostsås. Och vad passar bäst till den såsen om inte ett bra rött vin. En passitivo på primitivodruva från Italien. Helgmys.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Bengtsson

Matlagning och bakning för mig blir ibland lite terapi. Att läsa recept både i kokböcker och på nätet och sen laga nått gott genom att blanda från nya o gamla recept och även knycka ideér från andra ger mig inspiration. Mat från alla delar i världen prov lagas i mitt kök allt från svenskt vilt, italienskt, libanesiskt, spanskt, amerikanskt, japanskt och mycket mer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela